Muslimidivisioona Suomessa Ali Baban tapaan

Perjantai 8.2.2019 klo 20.47


Maassamme on arvioiden mukaan noin 10 000 ”paperitonta” henkilöä, joka vastaa vahvuudeltaan siis divisioonaa. Paperittomuus tarkoittaa siis sitä, että kyseisellä henkilöllä ei ole laillista oikeutta oleskella maassamme. Maassa oleskelusta säädetään Perustuslaissa ja siinä sanotaan, että oleskelusta säädetään erillisellä lailla eli Ulkomaalaislailla. Tuossa laissa 11§:ssä määrätään seuraavaa.

Ulkomaalaisen maahantulo edellyttää, että:

 

1) hänellä on voimassa oleva vaadittava rajanylitykseen oikeuttava matkustusasiakirja;

2) hänellä on voimassa oleva vaadittava viisumi, oleskelulupa taikka työntekijän tai yrittäjän oleskelulupa, jollei Euroopan unionin lainsäädännöstä tai Suomea sitovasta kansainvälisestä sopimuksesta muuta johdu;

3) hän pystyy tarvittaessa esittämään asiakirjoja, joilla osoitetaan suunnitellun oleskelun tarkoitus ja edellytykset, ja hän pystyy osoittamaan, että hänellä on toimeentuloon tarvittavat varat, kun otetaan huomioon sekä suunnitellun oleskelun kesto että lähtömaahan paluu tai kauttakulkumatka sellaiseen kolmanteen maahan, jonne hänen pääsynsä on varmistettu, tai että hän pystyy laillisesti hankkimaan nämä varat;

4) häntä ei ole määrätty maahantulokieltoon; ja

5) hänen ei katsota vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta, kansanterveyttä tai Suomen kansainvälisiä suhteita.

Kolmannen maan kansalaisen maahantuloedellytyksistä jäsenvaltioiden alueella oleskeluun, jonka on tarkoitus kestää enintään 90 päivää minkä hyvänsä 180 päivän jakson aikana, säädetään Schengenin rajasäännöstössä.

 

Asiahan on aika yksinkertainen. Ilman lupaa täällä ei voi olla. Ei myöskään siten, että itsellä ei ole rahaa elantoon tai laillista tapaa hankkia sitä. Eikä myöskään siten, että aiheutat täällä vaaraa yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle.

Suomessa poliisi valvoo sisäistä turvallisuutta. Rajojamme valvoo Rajavartiolaitos. Molemmat organisaatiot ovat Sisäministeriön alaisia. Sisäministeri on poliittisessa vastuussa näistä asioista. Vaan mikä onkaan tilanne tällä hetkellä?

Maahamme on tullut pääsääntöisesti Irakista, Afganistanista, Syyriasta ja Somaliasta ihmisiä, jotka ovat päässeet maahamme taikasanalla: turvapaikka. Ali Baban taikasanat sadussa Tuhannen ja yhden yön tarinoissa oli Seesam aukene. Näillä sanoilla Ali Baba pääsi rosvojen luolaan, johon he olivat kätkeneet aarteensa. Ali Baba pääsi siis pelkällä puheella kiinni hyvään elintasoon. Sama tilannehan on näillä laittomasti maassamme oleskelevilla, sano vain turvapaikka. Ja Suomessa on jopa sellaisia poliitikkoja, joiden mielestä näille lainrikkojille kuuluu sama sosiaaliturva, kuin kaikille muillekin Suomessa. On aikoihin eletty. Me siis maksamme rikollisille heidän sosiaalietuutensa ja mitä tekee Sisäministeriö? Lupaa vapaaehtoisesti maasta poistuville 5000 euroa käteistä rahaa henkilöä kohti. Oikeasti, mitä hemmettiä?

Sisäministeriö ei kykene hoitamaan tehtäviään ja sitä yritetään korjata silkalla rahalla, ja lentoliput siis vielä kaupan päälle. Jos koko laittomasti oleskelevien porukka saataisiin tällä menetelmällä pois maastamme, maksaisi se yksistään lähtörahoina 50 miljoonaa euroa. Ja raha löytyi helposti ilman mitään lisäbudjetteja.

Jos sinusta tuntuu, että nyt ei ole kaikki ihan oikein, olet oikeassa. Tähän asiaan pitää saada jotain rajaa. 

Sinisilmäiset nykypoliitikot eivät uskalla ajaa omien kansalaisten etuja tai sitten järjettömässä maailman parannusutopiassa sitä ei edes haluta tehdä. Kun kyseessä on jonkun muun rahat, niin on helppo tuhlata. Minä olen sitä mieltä, että nämä rikolliset, jotka ovat maassamme, tulee poistaa pikaisesti. Jos heidän oma maansa ei siihen suostu, niin sitten heidät tulee palauttaa takaisin siihen turvalliseen maahan, josta he ovat tulleet Suomeen. Dublin sopimus on tehty juuri tämän kauttakulun estämiseksi. Suomi vetää tänne lisää väkeä, sillä sosiaaliturva on maahanmuuttajille hyvä. Ruotsi päästi 2015 Suomeen suuren määrän pakolaisia välittämättä kansainvälisistä sopimuksista. Ruotsilla on jo hyvää kokemusta siitä, kuinka hyvin kotouttaminen on toiminut. Jokainen, joka uskoo muslimin kotoutuvan eurooppalaiseen elämäntapaan ja muuttuvan yhteiskuntakelpoiseksi veronmaksajaksi, voi mennä katsomaan esimerkkiä, vaikka Ruotsin Rinkebyhyn.

Siellä ihanaa monikulttuurisuutta on tarjolla. Onko siellä Ali Baba ja neljäkymmentä rosvoa vai yhteiskuntaa rakentava porukka?


Kommentit

24.2.2019 9.49  Jenna

Ongelma on tiedossa ja sitä on olemassa. Miten ajot ratkaista ongelman?

Lisäksi, moni suomalainen nainen on sinisilmäisyyttään avioitunut miehestä, jolle ei alunperin ollut papereita ja saanut MIGRI:ltä humanitaarisen oleskeluluvan. Myöhemmin nainen on huomannut, että avioliitto on ollut hyväksikäyttöä ja paljastunnut, että kyseisellä ihmisellä on ollut kaikki tarvittavat paperit. Kyseinen ihminen on vain harhauttanut viranomaisia. Viranomaisille on kerrottu. Suomen laissa ei voi mitätöidä avioliittoa, eivätkä viranomaiset reagoi asiaan mitenkään. Käytännössä tämä henkilö saa väärin perustein oleskeluluvan ja täydelliset oikeudet avioerossa eli menetän puolet omaisuudestani. Voitko tuoda tätä asia julki. Moni haluaa tähän ratkaisun. Miksei Suomen laissa voi mitätöidä avioliittoa kun on kovat perusteet ja avioliiton perusteet ovat olleet lain vastaiset.

24.2.2019 12.56  Jukka Sassi

Humanitäärinen maahanmuutto tulee lopettaa nykymuodossaan. Suomeen kannattaa ottaa vain orpoja ja perheitä. Me emme tarvitse näitä nuoria miehiä tänne velttoilemaan. Jos joku suomalainen nainen on tehnyt kuvaamasi virheen, niin siihen voi todeta, että eikö se ihana pikisilmä ollutkaan ihan sitä mitä kuvittelit?Kauanko Suomen kansa aikoo antaa kusettaa itseään.

24.2.2019 17.10  Jenna

Virhe mikä virhe, sulta ei siis saada ratkaisuja nykyisiin jo olemassa oleviin ongelmiin. Humanitaarinen apu ja oleskelulupa on käsittääkseni jo lopetettu. Haluamme ratkaisuja ongelmiin, ei ihmisiä, jotka vain toteavat ongelmien olemassa oloa. En äänestä.

24.2.2019 21.50  JUkka Sassi

Suomi myöntää edelleen hyvin auliisti oleskelulupia humanitäärisesti. Eli näitä maahanmuuttajia tule koko ajan lisää. Näitä mainitsemisiasi tapauksia tulee niin ollen lisää. Jos menee ulkomaalaisen kanssa naimisiin, ei siinä voi enää muut mitään tehdä. Avioliittoa ei voi lain mukaan mitätöidä, ei ole mitään reset-näppäintä. Näissä liitoissa ulkomaalaisten kanssa pitää aina tehdä avioehto!!
Kysypä muuten neuvoa Pekka Haavistolta. Hän on naimisissa ulkomaalaisen kanssa ja hän lisäksi kannattaa maahanmuuttoa. Pekalta varmaan löytyy hyvä vastaus.

25.2.2019 6.38  Jenna

Niin, mutta kun pitäisi olla reset näppäintä eli laissa pitäisi olla kohta, jossa jos todetaan avioliiton perusteiden olleen väärät (väärät henkilötiedot jne.) on oltava mahdollisuus hakea avioliiton mitätöintiä.
Jenna

25.2.2019 18.17  Jukka Sassi

No tuossa olet kyllä oikeassa. Ulkomaalaisten kanssa solmitut avioliitot ovat olleet usean muunkin kohdalta ongelmallisia. Riittävä lainsuoja kannattaisi säätää estämään näitä hyväksikäyttöjä. Samalla se jo etukäteen vaikuttaisi siten, että yrityksetkin jäisivät tapahtumatta. Oikeusmenettelyssä tuon voisi jo nyt saada peruuntumaan, mikäli on erittäin painavat perusteet, mutta siinä voi käydä toisinkin ja prosessi on kallis.

4.4.2019 14.02  Jenna

Ei valitettavasti ole mahdollista. Suomessa ainoa oikea tapa on erota. Kuulostaisi ainakin mielestäni melko helpolta eduskunnan päätettävän avioliiton mitätöinnistä jos on sille perusteet. Ajaa tätä eduskuntaan. Sassi eduskuntaan. Paina paina. Rajat kiinni. Luvattomat ulkomaaaiset ulos. Ei jatko-oleskelulupia humanitaarisille paskiaisilla.

1.10.2019 22.24  Jorma

Terve Jukka,

Kirjoitan sinulle koska, olet rehti mies ja olen saanut nähdä sinua läheltä. Hattulan perus suomalaisia on hyvin vaikea lähestyä, joten lähestyn sinua tätä kautta. Meidän kauniissa Hattulassa vasemmistolaiset (Arja Hurme) pyrkii poliitisten suhteiden kautta ajamaan karkotusta saaneita ihmisiä saamaan oleskeluluvan. Tiedän erään henkilön, joka on jopa epäilty raskausrikoksesta. Meidän edustajat eivät vastaa tälle henkilölle yhtään mitään. Kyseisen naishenkilö haukkuu suunsa puhtaaksi perussuomalaisille, eikä minkäälaista reaktiota. Ei voi olla niin, että jopa rikolliset saisivat poliittisten suhteiden kautta Suomeen oleskeluluvan, vaikkei ei ole edellytystä sille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini