Jukka Sassi

Olen 52-vuotias sotilaseläkkeelle jäänyt opistoupseeri. Perheeseeni kuuluu vaimo, aikuinen 22-vuotias poika ja villakoira Repe. Asumme rintamamiestalossa Lohjan Kirkniemessä. Olen edelleen työelämässä mukana, nykyisin kuljetan yhdistelmäajoneuvoa MJS Infra Oy:ssä.

Sotilasurani tein Helsingin Santahaminassa ensin Uudenmaan Jääkäripataljoonassa ja sittemmin perustetussa Kaartin Jääkärirykmentissä. Armeijassa työskentelin kuljetusalalla. Olen opettanut satoja varusmiehiä ajamaan ja kunnossapitämään erilaisia ajoneuvoja. Työskentelin yli 12 vuotta armeijan autokoulussa ja tuosta ajasta 5,5 vuotta sen johtajana. 

Olen työskennellyt myös liikenneopettajana ja toimin autokouluyrittäjänä Helsingissä vuosina 2014-2018. Erilaiset ajoneuvot ja liikenne ovat olleet keskiössä työelämässäni.

Pannukahvia!

Olen Lohjalla sotelautakunnan sekä sotelautakunnan yksilöjaoston jäsen ja varavaltuutettu. Kuulun Perussuomalaisten valtuustoryhmään ja olen Perussuomalaiset puolueen jäsen.

Olen myös yhdistysaktiivi. Toimin Lohjan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana, Kansallisen Asehistorian Liiton varapuheenjohtajana, Helsingin Asehistoriallinen Seuran, Helsingin Varuskunnan Ampujien kiväärijaoston, sekä Kirkniemi-Jönsbölen kyläyhdistyksen puheenjohtajana.

Olen tottunut hoitamaan yhteisiä asioita, kantamaan vastuuta ja työskentelemään ryhmissä.

Lähiympäristöni asiat kiinnostavat ja haluan olla omalta osaltani rakentamassa yhteiskuntaamme. Olet saattanut lukea kirjoituksiani lehdistä. Olen aina seissyt suorana sanojeni ja tekojeni takana, en ole puskista huutaja. Sanon asiani suoraan ja rehellisesti. Osa ihmisistä ei pidä mielipiteistäni, mutta en siihen pyrikään. En minäkään ole kaikkien kanssa samaa mieltä, mutta ei se silti yhteistyötä estä. Se, että on erilaisia mielipiteitä, on sitä paljon mainostettua monikulttuurisuutta.

Ammunnan johtajana.

Harrastan aktiivisesti urheiluammuntaa, asehistoriaa ja metsästystä, aseet ovat kuuluneet elämääni koko aikuisiän. Pidän luonnossa liikkumisesta. 

Omalta osaltani pyrin edistämään turvallista aseharrastusta maassamme. Yksi mieluisimpia työtehtäviä, joita armeijassa tein oli sotilasammunnanvalmentaja. Aion ajaa lainkuuliaisten, rehellisten aseharrastajien etua.


Metsällä.Perinteiset suomalaiset arvot ovat osa elämääni, niitä ei tarvitse hävetä tai peitellä. Suomen turvallisuus ja luonto ovat minulle tärkeitä. Haluan, että asuinympäristöni säilyy myös tuleville polville.