Jukka Sassi

Olen 56-vuotias sotilaseläkkeelle jäänyt opistoupseeri. Asun rintamamiestalossa Lohjan Kirkniemessä. Olen edelleen työelämässä mukana, nykyisin toimin linja-auton kuljettajana Vainion liikenteellä..

Sotilasurani tein Helsingin Santahaminassa ensin Uudenmaan Jääkäripataljoonassa ja sittemmin perustetussa Kaartin Jääkärirykmentissä. Armeijassa työskentelin kuljetusalalla. Olen opettanut satoja varusmiehiä ajamaan ja kunnossapitämään erilaisia ajoneuvoja. Työskentelin yli 12 vuotta armeijan autokoulussa ja tuosta ajasta 5,5 vuotta sen johtajana. 

Olen työskennellyt myös liikenneopettajana ja toimin autokouluyrittäjänä Helsingissä vuosina 2014-2018. Erilaiset ajoneuvot ja liikenne ovat olleet keskiössä työelämässäni.

Pannukahvia!

Olen Lohjalla kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Kuulun Perussuomalaisten valtuustoryhmään ja olen Perussuomalaiset puolueen jäsen.

Olen myös yhdistysaktiivi. Toimin kansallisen Asehistorian Liiton puheenjohtajana, Etelä-Lohjan Reservinaliupseereiden puheenjohtajana sekä Kirkniemi-Jönsbölen kyläyhdistyksen puheenjohtajana. Lohjan Perussuomalaisten puheenjohtajana olen toiminut vuosina 2019 ja 2022. Helsingin Varuskunnan ampujien kiväärijaoston puheenjohtajana toimin useita vuosia. 

Olen tottunut hoitamaan yhteisiä asioita, kantamaan vastuuta ja työskentelemään ryhmissä.

Lähiympäristöni asiat kiinnostavat ja haluan olla omalta osaltani rakentamassa yhteiskuntaamme. Olet saattanut lukea kirjoituksiani lehdistä. Olen aina seissyt suorana sanojeni ja tekojeni takana, en ole puskista huutaja. Sanon asiani suoraan ja rehellisesti. Osa ihmisistä ei pidä mielipiteistäni, mutta en siihen pyrikään. En minäkään ole kaikkien kanssa samaa mieltä, mutta ei se silti yhteistyötä estä. Se, että on erilaisia mielipiteitä, on sitä paljon mainostettua monikulttuurisuutta.

Ammunnan johtajana.

Harrastan aktiivisesti urheiluammuntaa, asehistoriaa ja metsästystä, aseet ovat kuuluneet elämääni koko aikuisiän. Pidän luonnossa liikkumisesta. 

Omalta osaltani pyrin edistämään turvallista aseharrastusta maassamme. Yksi mieluisimpia työtehtäviä, joita armeijassa tein oli sotilasammunnanvalmentaja. Aion ajaa lainkuuliaisten, rehellisten aseharrastajien etua.


Metsällä.Perinteiset suomalaiset arvot ovat osa elämääni, niitä ei tarvitse hävetä tai peitellä. Suomen turvallisuus ja luonto ovat minulle tärkeitä. Haluan, että asuinympäristöni säilyy myös tuleville polville.